Sommartouren

Ni som är med i Tävlingsgruppen kan vara med och spela  Sommartouren.

Följande gäller för deltagande i Sommar Touren.
Startavgiften är 20kr/runda. Startavgfiten ska betalas innan start. Avgfiten betalas i receptionen. Har receptionen stäng t läggs pengarna i ett kuvert med namn på och läggs i greenfeeinkastet i vestibulen.
För godkänd rond så gäller följande. Måste spela med andra deltagare i sommartouren. Samtliga ronder är hcp grundande det innebär både höjning och sänkning kommer att bli registrerade i GIT.

Tävlingsform: slaggolf 18 hål. Totalt ska det spelas minst 4 st 18 håls ronder då samtliga runder räknas. Är det så att man spelar fler än 4 ronder så kommer dom 4 bästa att räknas. Efter avslutad rond ska ni räkna ut både poäng och slag på respektive scorekort samt skriva vem spelaren är på kortet. Glöm ej att skriva datum. Om man lämnar in ett scorekort som inte är rätt ifyllt eller missat någonting då stryks ronden.
 
OBS: samtliga scorekort ska lämnas in i receptionen på klubben efter avslutad rond. Om receptionen är stängd lägg kortet i greenfeeinkastet i vestibulen. Om man har påbörjat en runda så måste man fullfölja den fullt ut det vill säga alla 18 hål ska spelas om man avbryter  en rond utav någon anledning då blir man struken från tävlingen. Enda giltiga anledningen för att få avbryta en rond är åska och skada under pågående rond.
 
Resultaten kan ni se på juniorernas anslagstavla.