Medlemskap

Åkagårdens Golfklubb ligger mitt på natursköna Bjärehalvön. En kuperad parkbana med milsvid utsikt över det
Skånska landskapet.

Vi kan erbjuda dig olika former av medlemskap, allt för att något ska passa just dig.
Information om vad de olika medlemskapen kostar hittar du i menyn till vänster.

Bli medlem direkt här!

Vill du även välja att skriva ut en blankett och skicka med posten till oss. Blanketten finns här.

Har du några frågor så tveka inte att ta kontakt med oss i recpetionen eller kom förbi så hjälper vi dig.

Dela upp årsavgiften - betala lite varje månad!

MoreGolf MasterCard erbjuder i samarbete med Svenska Golfförbundet en möjlighet att delbetala din eller din familjs årsavgift till golfklubben. Det innebär att du slipper betala hela summan på en gång och delar i stället upp betalningen på
6 eller 12 månader - helt utan ränta! Det enda som tillkommer är 25 kronor per månad i delbetalningsavgift.

Mer information finns att läsa MoreGolfs hemsida

Sitra

Har du valt att delbetala med hjälp av Sitra så går det bra att logga in till ditt konto här.