Ny spännande juniortävling

Tävla på 4 olika banor under 4 dagar   läs mer här

18-21 juni 2017 blir det premiär för Juniorgolf@Båstad en unik och rikstäckande tävling där ungdomar, 13-21 år, får chansen att tävla på 4 olika banor under 4 dagar på Bjärehalvön.

Klubbarna som står bakom arrangemanget är Bjäre GK, Båstad GK, Torekovs GK och Åkagårdens GK.

Det kommer att erbjudas möjlighet att spela i en singel- alternativt en parklass. Singelklassen är rankinggrundande och i parklassen kan man kombinera lagen som man vill.

Singelklassen spelas över 72 hål, 18 hål slagtävling på respektive bana. I pojkklassen kan man ha upp till handicap 9,9 och i flickklassen upp till 14,9. I parklassen spelas det olika spelformer varje dag – foursome, greensome, fyrboll (bästboll) och scramble, de tävlande kan ha handicap upp till 36.

Vi tror att det här kan bli en golftävling hela familjen väljer att åka med på. Närheten mellan banorna gör att resten av familjen enkelt kan välja att spela på någon av övriga banor som är tävlingsfria just den dagen. Vi kommer att ha förmånliga priser på greenfee och arrangera ”prova-på”golf för de som är intresserade. Det känns väldigt spännande att ha fått igång det här samarbetet mellan klubbarna och det är också ett led i att stärka Bjärehalvön som Nordens Bästa Golfdestination säger Roland Hansson på Bjäre GK.
 
Tävlingsveckan avslutas med prisutdelning och middag på Hotel Riviera Strand i Båstad, Scandinavian Resort som är huvudsponsor.

För anmälan till tävlingen gå in på www.juniorgolfbastad.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter