Slaget för Stefan Paulssons Cancerfond

Slaget för Stefan Paulssons Cancerfond sön 4 augusti
Söndagen den 4 augusti arrangerar Åkagårdens GK åter igen en tävling till förmån för Stiftelsen Stefan Paulssons Cancerfond.
En fantastisk tävling där målet, att stödja Stefan Paulssons Cancerfond, är viktigare än själva idrottsprestationen. Stefans Stuga ingår som en del i Stefan Paulssons Cancerfond, men fonden gör också värdefulla bidrag till forskningen. 
Stefan, som gick bort i cancer februari 2008, hade en speciell relation till Lindvallen. Verksamheten bedrivs därför helt och hållet i Stefans anda: med omtänksamhet, generositet, engagemang och glädje för cancerdrabbade familjer!
      

Allmänt om tävlingen
Startavgiften är 110 kr om man är medlem och 370 kr om man är greenfeegäst. Även dessa intäkter går oavkortat till insamlingen.
Man kan även deltaga i en del extra tävlingar t.ex. närmast hål. Tävlingen spelas som en Greensome tävling över 18hål poängbogey. Första start är 07.00

Du anmäler dig via MinGolf eller ring till oss i receptionen så hjälper vi dig.
Sista anmälningsdagen är den 1 augusti kl 18.00. Regeln om tävlingshcp för att erhålla pris är undantagen för denna tävling.

Åkagårdens Golfrestaurang
Restaurangen dukar upp en Åkagårdsbuffé med asiatisk touch  bl a lax, kyckling, varma & kalla rätter från kl 17 för 200kr
Boka gärna bord på 0431-36 10 55, begränsat antal platser.
10% av buffe- och korvförsäljningen under dagen går till insamlingen.
     

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter