Säsongskortet 2.0

Säsongskortet 2.0 Lingvallen Skälderviken
Efter succén under våren och sommaren så kommer här en presentation samt en inbjudan till Säsongskortet 2.0. Under hösten och vintern byter Säsongskortet inriktning och lägger fokus på din fysik och hälsa. Med ett liknande upplägg som Säsongskortet hade under vår och sommar så kommer du nu att ha möjligheten att träna upp dig under hösten och vinter på fasta tider och dagar (tisdagar & torsdagar). Vi startar i oktober och håller på hela vägen fram till mars 2020 (uppehåll i december och delar av januari).
Det kommer fungera på samma sätt som tidigare det vill säga du bokar dig på de pass som du vill gå på. Varje pass kommer att vara 35 minuter långa och det kommer att finnas 3 typer av pass att välja på.

Pass 1
Kroppen i rörelse: Här lägger vi fokus på att skapa bättre förståelse för kroppen samt rörelsen av våra kroppar. Tid 35 minuter.
 
Pass 2
Stark och stabil: Efter bättre rörelse i kroppen så är det dags för uppbyggnad av stabilitet och styrka i kroppen. Tid 35 minuter.

Pass 3
Golf Performance är ett 60 minuter långt Stark och stabil pass som kommer att finnas tillgängligt att boka på torsdagar 16.30-17.30. Träningen som har det där lilla extra. Här kommer du garanterat att både bli svettig och känna att kroppen har fått slita lite extra.
(Passar alla. Du jobbar efter din egen förmåga)
 
Du väljer själv vilket eller vilka pass du ska gå på. Det behöver inte ske i den ordningen som jag har presenterat dom i här ovan.
 
Regler: 
Du får max boka dig på 4 pass/vecka eller stående i stället för 2. Det kommer att vara begränsat antal deltagare på passen max 12 personer/pass. Varje pass är 35 minuter långa. Du kommer precis som innan kunna boka dig senast dagen innan.
 
Bokning & tider:
Det kommer bli ett nytt bokningssystem (BokaMera) Du kan redan nu hämtat hem appen. Bokningen kommer funka både med app eller länk på via nätet. Mer info om hur det fungerar kommer nästa vecka för er som väljer att delta.
Träningen kommer att förläggas på tisdagar och torsdagar mellan ca 10.00-12.00 båda dagarna dock kommer det även att finnas eftermiddagstider på torsdagar mellan 16.00-17.30.
 
Pris:
Nytt för Säsongskortet 2.0 är att du kommer kunna välja mellan två olika prislägen.

Alternativ 1
1800kr per person då ingår träning mellan oktober och februari.

Alternativ 2
1300kr per person. Detta är ett klippkort på 10 valfria tillfällen (gäller dock endast 2019 om du löser det under hösten. Samma sak gäller om du om du löser ett 2020 gäller det endast under våren.
 
Så känner du för att delta på denna upplaga av Säsongskortet 2.0 så kan du boka din plats från och med på måndagen den 9 september  kl. 12.00. Första bokningsbara träningen kommer att vara 3 oktober. Schema kommer att finnas på klubbens hemsida samt att ni får det på mail av mig.
 
OBS: Det finns dock bara ett begränsat antal platser till förfogande. För dig som känner att tiderna inte passar in i sitt vardags schema så finns det ett privat alternativ (privat/duo paket). För mer info angående detta paket var vänlig att kontakta mig.
 
Du bokar din plats på Säsongskortet 2.0 direkt till mig på mail john@akgk.se eller via
sms 0709 18 00 55.
 
Välkommen!
Med vänlig hälsning John

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter