Tidig julklapp - Ordinarie greener året om och öppen Driving Range

Denna vinter vill vi göra ett försök med att öppna upp vår anläggning ännu mer.
Vi har haft några milda vintrar i rad och klimatförändringarna undgår inte någon. Med anledning av det vill vi prova att hålla både ordinarie greener och driving rangen öppen året runt.

Frostskader på greeen Frostskader på greeen

Givetvis kommer det säkerligen både frost och kanske snö och då kommer vintergreener att gälla vid spel. Vi hoppas att alla respekterar och använder vintergreenerna vid frost. Som många redan vet blir det väldigt fula spår om man går på en frostvitgreen och den kommer inte att läkas förrän långt fram på våren. Vintertee och slagmatta kommer vi dock att behöva använda under vintersäsongen. Även Korthålsbanan kommer att vara öppen. Men om det är frost så är banan stängd. Det pga
det inte finns några vintergreener där.

Vi kan behöva stänga greenerna om det kommer för mycket regn och om greenerna blir för blöta. Denna info kommer då att finnas på hemsidan.
Vi hoppas att detta försök kommer att uppskattas av er medlemmar och att vi tillsammans kan hjälpas åt att se till att greener inte beträds om de är frostvita.
 

Bild till vänster: Green med dagg
Bild till höger: Green med frost

Driving Rangen
På Driving rangen har vi tagit bort appen ”Eezeepay” då den inte fungerat tillfredsställande. I avvaktan på att vi till våren kommer att installera betalfunktion med kort så har vi kopplat på 10 kr myntet igen. Under vintern kommer ni alltså att kunna använda SOLO kort, polletter och 10 kronors mynt i bollautomaten.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter