Välj en sida

Bonus i shopen

Prisgaranti

Golfstore är Europas största fackhandelskedja inom golf, så vi kan göra stora inköp och pressa inköpspriserna. Därför kan vi ge dig lägre priser och ge dig bonus på dina köp. Och vi är så säkra att vi ger dig ”Garanterat Lägsta Pris”: Om du inom 14 dagar efter ett köp i vår Golfstore-butik kan köpa en likadan produkt till ett lägre pris i en annan butik, så betalar vi tillbaka mellanskillnaden i form av presentkort. Priset skall vara ordinarie pris och förutsättningen är att produkten har samma specifikationer och kan köpas på lika villkor. Kom bara ihåg att ta med kvittot.

Golfstorebonus

Du får bonus på dina köp när du handlar hos oss på Åkagårdens Golfshop. Det får du genom att ange ditt Golf-id när du besöker oss. Varje krona som du handlar för ger dig 1 poäng.

När  du har uppnått någon av poängnivåerna nedan kan du vid nästa köp få lika många kronor i rabatt som poängnivån motsvarar. 

0 – 2 999 poäng ger dig 3 %
3 000 – 5 999 poäng ger dig 4 %
6 000 – 9 999 poäng ger dig 5 %
över 10 000 poäng ger dig 7 %

SAS Eurobonus

Tjäna SAS EuroBonus Extrapoäng när du handlar din golfutrustning hos oss. Golfstore är partner till SAS EuroBonus-programmet. För dig som kund till Golfstore betyder det att du får 50 EuroBonus Extrapoäng för varje hundralapp du handlar för hos oss i Sverige, Danmark och Norge! För ytterligare information, klicka på länken till SAS EuroBonus hemsida.

* gäller ej på greenfee, polletter, lektioner och/eller hyrprodukter. Kan ej kombineras med andra erbjudande eller bonussystem.