Paragolf

Vi  tycker att alla som vill ska kunna spela golf! Åkagården arrangerar träningar, både i grupp och individuellt. Alla får låna klubbor, bag och bollar i samband med träningen. Givetvis är även föräldrar och anhöriga välkomna att prova på golf. 

Här kan du läsa ett reportage som tidningen BjäreNu har gjort om vår Paragolf verksamhet.

Frasse Pettersson är ansvarig för träningen för funktionshindrade på klubben och han tar även hand om grupper som vill komma och prova på golf. Är du intresserad så kontakta Frasse på 0706-395035 eller frasse@akgk.se
 

Paragolfer

Som hjälpmedel vid träningen har klubben en Powergolfer. 
Det är en specialbyggd handigolfbil som gör att även personer med nedsatt funktion i benen och bålen kan spela golf stående.

Paragolfern fungerar som en elrullstol, fast man kan lyfta på sätet så att man kommer i stående läge, vilket göra att man kan vrida armarna och slå på ett annat sätt än om man sitter i vanlig rullstol.
 

Automatiska Dörröppnar

Vi är mycket tacksamma för det generösa bidraget med 100 000kr från Stiftelsen Gripen som gett oss möjlighet att installera automatiska dörröppnare på vårt klubbhus. Funktionsnedsatta, rullstolsburna och armsvaga personer ges nu enkelt tillträde till klubbhuset samt möjlighet att vara mer självständiga.

Golfscooter

Adress
ffff
Åkagårdens Golfklubb
Lyngåkravägen 39
269 92  BÅSTAD

Kontakta oss
    
Reception/shop   0431-41 77 30
Golfkrog  0431-36 10 55

info@akgk.se

l Väder