0431-41 77 30 info@akgk.se
Välj en sida

Verkstad

Verkstad

I vår verkstad så hjälper Frasse eller John dig med att byta grepp på dina klubbor eller kontrollera loft och lite. 

Grepp

Grepp som är hårda, glatta och utslitna blir till slut väldigt jobbiga att hålla fast. Du måste helt enkelt krama klubban betydligt hårdare än om du hade mjuka och nya grepp. Nya grepp på dina klubbor kan förlänga livslängden på ditt set och göra de som nya igen

I vårt greppsortiment hittar du grepp från de kända leverantörerna och vi har greppen i olika färger och storlekar för att hitta det grepp som passar bäst för just dig.

Är du osäker på om du har rätt grepp, eller om det är dags att byta är det bara att komma in med dina klubbor och prata med oss så hjälper vi dig. Greppen finns från 99 kr styck. Köper du ditt grepp av oss så tar vi inget extra betalt för att sätta på det nya greppet.

Lie

Lie är vinkeln mellan klubbans skaft och klubbhuvud. Det är viktigt för alla golfare att ha rätt lie på sina klubbor. Det vill säga att hela sulan på klubbhuvudet har kontakt med marken när du träffar bollen. Detta gör att du träffar bollen på ett bättre sätt. 

Vi hjälper gärna till att mäta ut samt justera och kontrollera att alla dina klubbor i bagen har rätt lie. Vi har den senaste utrustningen för att mäta och justera lie på dina klubbor. 

Prislista

Omgreppning: köper du grepp av oss så tar vi inget extra för att sätta på greppet.
Omgreppning (eget grepp):  50:-/st
Kontroll loft/lie timpris 750 kr timme