0431-41 77 30 info@akgk.se

Juniorträning

Information om juniorträningen 2024

Det närmar sig en ny och härlig golfsäsong. Som vi längtar! Vi laddar säsongen 2024 med träningar, tävlingar, roliga aktiviteter och massa glädje.
Vi välkomnar även vår nya golftränare/PRO Dennis Englund.

Träningssäsongen startar med en Kick Off:  Söndagen den 14 april, kl. 13.00 och 15.00

Har du inte deltagit i Åkagårdens juniorträning tidigare så finns våra tränare och juniorkommittén på plats denna dag för registrering av nya deltagare, placering i rätt grupp och självklart för att svara på era frågor.

Bra att veta:
Vår träningsverksamhet är öppen för knattar/juniorer mellan 5-21 år. Det krävs ingen förkunskap och våra tränare placerar dig i den träningsgrupp som passar just din nivå. Anmälan till juniorträningen görs via epost:  juniorkom.akgk@gmail.com 

Träningsavgifter 2024

GrupperÅlderTräningPris
Knatte5-121 gång/vecka700 kr
Knatte*5-122 gånger/vecka1000 kr
Junior13-212 gånger/vecka1400 kr

*Gäller endast delatare i Blå gruppen samt UV-gruppen.

Våra träningsgrupper

Orange
Röd
Blå
Utvecklingsgruppen
Juniorlaget

Vi vill understryka att det är via Svenska Lag som vi kommunicerar ut all information samt kallelser till träningar under säsongen. Det är därför av stor vikt att vi har rätt uppgifter i våra register. Svenska-Lag går att logga in på via APP i din telefon eller via www.svenskalag.se.
Saknar du inloggningsuppgifter ber vi dig att mejla juniorkom.akgk@gmail.com

Varmt välkommen till säsongen 2024.

Caroline Klauser
Ordförande Juniorkommittén

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta.  Läs mer!