0431-41 77 30 info@akgk.se

Korthålsbanan

Korthålsbanan – Pay & play

Korthålsbanan består av 6 hål som är mellan 45-85 meter långa. Banan är öppen för alla som vill spela golf, alltså behövs inte inget handicap eller medlemskap i någon golfklubb. Att spela en runda tar ungefär en timme.

Starttider
På korthålsbanan gäller bollränna det vill säga ett kösystem där man lägger en golfboll i rännan och väntar sedan på sin grupps tur att få starta. Oftast är det ingen eller väldigt kort väntan men i vid enstaka tillfällen är korthålsbanan reserverad för större sällskap och således är det startförbud. 

Det är helt okej att spela footgolf, frisbeegolf och golf samtidigt, i samma boll/grupp men var extra försiktig när barn är med och håll uppsikt för golfare som svingar sina golfklubbor. 

Medlemmar i Åkagårdens Golfklubb har tillgång till korthålsbanan i samma utsträckning som man har tillgång till den stora banan alltså en A-medlem har möjlighet att spela alla dagar medan en vardagsmedlem spelar helgfria vardagar.

Priser

Dagskort

Junior 0-21 år50:-
Senior 22 år och uppåt100:-

 

 

Årskort

Junior 0-21 år500:-
Senior 22 år och uppåt1000:-
Familj*2000:-

 

 * Gäller för 2 seniorer och 3 barn tom 21 år som är mantalsskrivna på samma adress 

Betalning

Är receptionen inte öppen skriver du in dig i vår gästbok som du hittar i vestibulen på klubbhuset. Betala enligt instruktionerna och du får spela så mycket du vill under dagen. Det går även bra att lösa ett årskort för obegränsat spel under ett kalender år. ​

Du som löst greenfee för spel på vår 18-hålsbana har rätt till fritt spel samma dag på korthålsbanan.

Är ni intresserade av att samla ihop en grupp kompisar, medarbetare, lagkompisar, kunder eller familjemedlemmar och spela footgolf? Kontakta kansliet för mer information, priser samt tillgänglighet.

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta.  Läs mer!