0431-41 77 30 info@akgk.se
Välj en sida

Korthålsbanan - Pay & Play

Vår lilla pärla

Korthålsbana – Pay and play

Korthålsbanan består av 6 hål mellan 45-85 meter och är öppen för alla som vill spela golf, inget handicap krävs eller medlemskap i någon golfklubb. Det tar drygt 1 timme att spela ett varv. 

Starttider
Bollränna gäller på korthålsbanan, med andra ord kösystem där man lägger en golfboll i rännan och väntar sedan på sin grupps tur att få starta.
Tänk på att det är helt okej att spela footgolf, frisbeegolf och golf samtidigt, i samma boll/grupp. Var extra försiktig när barn är med och håll uppsikt för golfare som svingar sina golfklubbor.Du behöver inte boka tid för spel, utan på korthålsbanan gäller kö i form av bollränna.

Oftast är det ingen eller väldigt kort väntan. Vid enstaka tillfällen är korthålsbanan reserverad för större sällskap eller utbildningsaktiviteter. 

Medlemmar i Åkagårdens Golfklubb har tillgång till korthålsbanan i samma utsträckning som ni har tillgång till den stora banan dvs en A-medlem har möjlighet att spela alla dagar medan en vardagsmedlem spelar helgfria vardagar.

Priser

Dagskort

Junior 0-21 år 50:-
Senior 22 år och uppåt 100:-

Årskort

Junior 0-21 år 500:-
Senior 22 år och uppåt 1000:-
Familj* 2000:-
 * Gäller för 2 seniorer och 3 barn tom 21 år som är mantalsskrivna på samma adress 

Betalning
​Om receptionen inte är öppen skriver du in dig i vår gästbok som du hittar i vestibulen på klubbhuset. Du betalar enligt instruktionerna och får spela så mycket du vill under dagen. Du kan också lösa ett årskort för obegränsat spel under ett kalender år. ​

Du som löst greenfee för spel på vår stora bana har rätt till fritt spel samma dag på korthålsbanan.

Vill du hyra hela banan för ett arrangemang går det också bra. Kontakta då kansliet för mer information.

Hyr korthålsbanan

Är ni intresserade av att samla ihop en grupp kompisar, medarbetare, lagkompisar, kunder eller familjemedlemmar och spela footgolf? Kontakta kansliet för mer information, priser samt tillgänglighet.