0431-41 77 30 info@akgk.se

Åkagårdens Golfshop

Åkagårdens Golfshop + Golfstore

Det finns en myt om att golfshopar vid golfbanan har högre priser än de stora varuhusen. Det gäller inte oss, vi är även proffs på priser, så du kan lungt handla direkt utan att först åka runt och jämföra priser.

Golfstore är Europas största fackhandelskedja inom golf och det gör att vi genom stora inköp kan pressa priserna, vilket innebär att vi kan hålla marknadens lägsta priser. Vi vill även erbjuda Dig en personlig service i en liten butik på det attraktivaste läget.

Dessutom följer vi med dig till rangen eller puttinggreen när du provar för att du skall känna dig trygg i ditt köp, eller varför inte boka en customlektion. När du sedan har bestämt dig vill vi att du skall veta att vi har ”Prisgarantin – Garanterat Lågt Pris” hos oss. Tillsammans med vårt Bonusprogram garanterar vi dig att du gör en mycket bra affär och trygga inköp hos oss.

Bästa fackkunskapen

Du har alltid tillgång till den bästa fackkunskapen, för din Golfstore-pro är en väl-utbildad PGA-pro som kan ge dig tips, kloka råd och ordentlig utbildning om svingen, om spelet och om utrustningen.

Ett utvalt sortiment

Funderar du på att förnya din utrustning, helt eller delvis, så hittar du ett utvalt sortiment av marknadens bästa och mest prisvärda i din Golfstore-butik. 

En plats vid banan

Vi tycker det är självklart att en golfbutik ska ligga vid golfbanan. Det är ju där du upptäcker att du behöver förnya, komplettera eller ersätta.

Garanterat Lågt Pris

Det finns väl nästan inget så retfullt som att hitta produkten du just har köpt, till ett lägre pris i en annan butik. Därför har vi sedan många år Garanterat Lågt Pris

Våra leverantörer

Klubbor

Aldrig har det funnits så många bra golfklubbor på marknaden som i dag. Alla klubbor passar inte alla men hur ditt spel än ser ut, och oavsett vilken nivå du spelar på så är dina möjligheter bättre än någonsin att hitta en klubba som gör ditt spel både bättre och enklare.

Det finns en enkel anledning till det.

Ingen köper i dag en klubba utan att prova den först. Och väldigt många köper sina klubbor efter att ha gjort en utprovning med en PRO.

Vilken klubba du ska välja handlar om hur ditt spel ser ut och vad ditt öga tilltalas av. Alla gillar inte samma och alla har inte identiska svingar. 

  Kläder

  Förr handlade valet av golfkläder och skor enbart om en enda sak – hur du ville se ut på banan. I dag kan leverantörerna erbjuda en mängd olika material och funktioner som syftar till att hjälpa dig att prestera med hjälp av kläder anpassade för väder.

  Hos oss hittar du ett brett sortiment. Du hittar det mesta oavsett om du letar efter golfhandskar, en golfkeps, en golftröja eller ett par golfbyxor.

   Skor

   Golf påminner allt mer om en sport, i alla avseenden. Utövarna tränar som idrottsmän och numera klär de sig också som sådana. Skorna är inget undantag. Det är lika högteknologiska som klubborna i bagen.

   En golfsko ska vara så skön och komfortabel att man utan vidare kan gå en mil i den utan att fötterna klagar. Mer än hälften av alla skor är i dag spiklösa vilket gör att promenaden på banan blir både lättare och skönare. Det betyder inte att du behöver göra några större uppoffringar vad gäller säkerheten. Den nya generationen av spiklösa sulor har enastående bra grepp om marken. 

   Komfort och funktion är bättre än någonsin – nu är det bara att låta ögat avgöra.

    Bonus på ditt köp

    Du får bonus på dina köp till ordinarie pris när du handlar hos oss i Åkagårdens Golfshop. Det får du genom att uppge ditt Golf-id vid köptillfället. Varje krona som du handlar för ger dig 1 poäng. Varje månad skickar vi ut en värdecheck som du kan använda vid ditt nästa köp.

    3 000 poäng ger dig  120 kr i rabatt (4%)

    6 000 poäng ger dig  300 kr i rabatt (5%)

    10 000 poäng ger dig 600 kr i rabatt (6%)

    15 000 poäng ger dig 1050 kr i rabatt (7%)

    Information
    Du måste komma upp i 300 poäng för att du ska kunna använda din bonus.

    Gäller ej på greenfee, polletter, lektioner, reparationer, hyrprodukter eller prisnedsatta varor.
    Kan ej kombineras med andra erbjudande eller bonussystem.

    Prisgaranti

    Golfstore är Europas största fackhandelskedja inom golf, så vi kan göra stora inköp och pressa inköpspriserna. Det ger också dig lägre priser. Och vi är så säkra att vi ger dig ”Garanterat Lägsta Pris”: Om du inom 14 dagar efter ett köp i vår Golfstore-butik kan köpa en likadan produkt till ett lägre pris* i en annan butik, så betalar vi tillbaka mellanskillnaden i form av presentkort.

    Priset skall vara ordinarie pris och förutsättningen är att produkten har samma specifikationer och kan köpas på lika villkor. Kom bara ihåg att ta med kvittot.

    *gäller köp i en fysisk butik ej nätbutiker

    Verkstad

    I vår verkstad så hjälper Frasse eller Dennis dig med att byta grepp på dina klubbor eller kontrollera loft och lie.

    Grepp

    Grepp som är hårda, glatta och utslitna blir till slut väldigt jobbiga att hålla fast. Du måste helt enkelt krama klubban betydligt hårdare än om du hade mjuka och nya grepp. Nya grepp på dina klubbor kan förlänga livslängden på ditt set och göra de som nya igen

    I vårt greppsortiment hittar du grepp från de kända leverantörerna och vi har greppen i olika färger och storlekar för att hitta det grepp som passar bäst för just dig.

    Är du osäker på om du har rätt grepp, eller om det är dags att byta är det bara att komma in med dina klubbor och prata med oss så hjälper vi dig. Greppen finns från 99 kr styck. Köper du ditt grepp av oss så tar vi inget extra betalt för att sätta på det nya greppet.

    Lie

    Lie är vinkeln mellan klubbans skaft och klubbhuvud. Det är viktigt för alla golfare att ha rätt lie på sina klubbor. Det vill säga att hela sulan på klubbhuvudet har kontakt med marken när du träffar bollen. Detta gör att du träffar bollen på ett bättre sätt. 

    Vi hjälper gärna till att mäta ut samt justera och kontrollera att alla dina klubbor i bagen har rätt lie. Vi har den senaste utrustningen för att mäta och justera lie på dina klubbor. 

    Prislista

    Omgreppning: köper du grepp av oss så tar vi inget extra för att sätta på greppet.
    Omgreppning (eget grepp):  100:-/st
    Förlägning av klubbor från 150:-/st
    Kontroll loft/lie timpris 800 kr timme

    Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta.  Läs mer!