0431-41 77 30 info@akgk.se
Välj en sida

Åkagårdens Golfshop

Här hittar du allt för din golf!

Åkagårdens Golfshop + Golfstore

Det finns en myt om att golfshopar vid golfbanan har högre priser än de stora varuhusen. Det gäller inte oss, vi är även proffs på priser, så du kan lungt handla direkt utan att först åka runt och jämföra priser.

Golfstore är Europas största fackhandelskedja inom golf och det gör att vi genom stora inköp kan pressa priserna, vilket innebär att vi kan hålla marknadens lägsta priser. Vi vill även erbjuda Dig en personlig service i en liten butik på det attraktivaste läget.

Dessutom följer vi med dig till rangen eller puttinggreen när du provar för att du skall känna dig trygg i ditt köp, eller varför inte boka en customlektion. När du sedan har bestämt dig vill vi att du skall veta att vi har ”Prisgarantin – Garanterat Lågt Pris” hos oss. Tillsammans med vårt Bonusprogram garanterar vi dig att du gör en mycket bra affär och trygga inköp hos oss.

Z

Bästa fackkunskapen

Du har alltid tillgång till den bästa fackkunskapen, för din Golfstore-pro är en väl-utbildad PGA-pro som kan ge dig tips, kloka råd och ordentlig utbildning om svingen, om spelet och om utrustningen.

Z

Ett utvalt sortiment

Funderar du på att förnya din utrustning, helt eller delvis, så hittar du ett utvalt sortiment av marknadens bästa och mest prisvärda i din Golfstorebutik.

Z

På plats vid banan

Vi tycker det är självklart att en golfbutik ska ligga vid golfbanan. Det är ju där du upptäcker att du behöver förnya, komplettera eller ersätta.

Z

Garanterat Lågt Pris

Det finns väl nästan inget så retfullt som att hitta produkten du just har köpt, till ett lägre pris i en annan butik. Därför har vi sedan många år Garanterat Lågt Pris

Våra leverantörer

Klubbor

Aldrig har det funnits så många bra golfklubbor på marknaden som i dag. Alla klubbor passar inte alla men hur ditt spel än ser ut, och oavsett vilken nivå du spelar på så är dina möjligheter bättre än någonsin att hitta en klubba som gör ditt spel både bättre och enklare.

Det finns en enkel anledning till det.

Ingen köper i dag en klubba utan att prova den först. Och väldigt många köper sina klubbor efter att ha gjort en utprovning med en PRO.

Vilken klubba du ska välja handlar om hur ditt spel ser ut och vad ditt öga tilltalas av. Alla gillar inte samma och alla har inte identiska svingar. 

Kläder

Förr handlade valet av golfkläder och skor enbart om en enda sak – hur du ville se ut på banan. I dag kan leverantörerna erbjuda en mängd olika material och funktioner som syftar till att hjälpa dig att prestera med hjälp av kläder anpassade för väder.

Hos oss hittar du ett brett sortiment. Du hittar det mesta oavsett om du letar efter golfhandskar, en golfkeps, en golftröja eller ett par golfbyxor.

Skor

Golf påminner allt mer om en sport, i alla avseenden. Utövarna tränar som idrottsmän och numera klär de sig också som sådana. Skorna är inget undantag. Det är lika högteknologiska som klubborna i bagen.

En golfsko ska vara så skön och komfortabel att man utan vidare kan gå en mil i den utan att fötterna klagar. Mer än hälften av alla skor är i dag spiklösa vilket gör att promenaden på banan blir både lättare och skönare. Det betyder inte att du behöver göra några större uppoffringar vad gäller säkerheten. Den nya generationen av spiklösa sulor har enastående bra grepp om marken. 

Komfort och funktion är bättre än någonsin – nu är det bara att låta ögat avgöra.

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta.  Läs mer!