0431-41 77 30 info@akgk.se

Lektioner & kurser

Lektioner

Att ta lektioner är ett bra sätt att få hjälp med din sving och spel som du sedan själv kan fortsätta att utveckla. Om du vill få tips och råd om en liten del av ditt spel passar en enskild lektion bra och vill du utveckla din golf över tid bokar du något av våra paket.

För bokning kontakta receptionen på golfklubben via telefon eller mail. Avbokning måste ske senast dagen före bokad tid i annat fall debiteras fullt pris.  Alla lektionsavgifter betalas i receptionen innan träningen. När receptionen är stängd sker betalning direkt till Frasse eller John. 

Prislista

Privatlektioner
25 minuter 1-2 pers 400 kr
50 minuter 2-3 pers 800 kr
Grupp
60 minuter 4-8 pers 1 300 kr
Paket
Boka 5 st lektioner á 25 minuter 1 800 kr

Custom Fitting lektion

Hos oss kan du testa nya klubbor i rätt miljö och väljer du att boka en Custom Fitting Lektion så skräddarsyr vi dem till 100 % efter dig och dina förutsättningarn.  

Leverantörer som vi jobbar med är Cobra, Ping, Wilson och Titleist. 

Vår ambition är att alla klubbor i bagen ska ha ett eller flera specifika ändamål och kunna användas på ett bra och fungerande sätt. Självklart kommer man alltid att ha sina favoritklubbor men många spelare har klubbor i bagen som de aldrig använder. 
En utprovning behöver inte alltid betyda köpa av nya klubbor utan det kan också handla om hur du använder klubban, inställning av loft, justering av dina metalwoods eller vara checka av klubbans egenskaper så att allt fungerar som det ska i spelet på banan.

Driver, fairway, hybrid (enstaka klubbor)
25 minuter 400 kr
Järnset
50 minuter 800 kr

Vid köp av utrustning får du halva avgiften lektionsavgiften tillbaka. Du måste dock köpa din utrustning inom 30 dagar från utprovningen.