0431-41 77 30 info@akgk.se

Lektioner & kurser

Lektioner

Att ta lektioner är ett bra sätt att få hjälp med din sving och spel som du sedan själv kan fortsätta att utveckla. Om du vill få tips och råd om en liten del av ditt spel passar en enskild lektion bra och vill du utveckla din golf över tid bokar du något av våra paket.

För bokning kontakta receptionen på golfklubben via telefon eller mail. Avbokning måste ske senast dagen före bokad tid i annat fall debiteras fullt pris.  Alla lektionsavgifter betalas i receptionen innan träningen. När receptionen är stängd sker betalning direkt till Frasse eller Dennis. 

Prislista

Privatlektioner
25 minuter450 kr
50 minuter900 kr
Grupp
60 minuter4-8 pers1 500 kr
Paket
Small2 100 kr
Medium5 000 kr
Large10 000 kr

Läs mer om de olika paketen här nedanför.

Lektionspaket

Small 2100 kr

5×25 minuter

Vårt minsta paket riktar sig till elever som antingen vill prova på hur det är att ta golflektioner eller önskar ha en kortare och effektiv genomgång av sin teknik och svingrörelse. Vi kan också skräddarsy paketets innehåll så att en specifik del av spelet får extra fokus med individanpassade övningar och tips för effektiv träning på egen hand mellan de bokade lektionerna

Medium 5000 kr

5×50 minuter
4-håls spel på banan
Anpassad utvecklingsplan

Det mest populära lektionspaketet. 

Detta paket riktar sig till elever som önskar en lite mer djupgående analys av sin svingrörelse kombinerat med att säkerställa att utrustningen är korrekt anpassad ut efter sitt spel. Inledande passet är ett analys pass av svingrörelse och utrustning med hjälp av video och Trackman 4. Därefter utformar vi individuella träningspass med inriktning och innehåll baserat på det första analyspasset och elevens egna önskemål. Vi kommer också gå ut på banan för att spela 4-hål för att få en mer övergripande bild av hur spelet på banan ser ut. Alla träningspassen dokumenteras med övningar, svingvideos och feedback i appen CoachNow.

Large 10000 kr

10x50min
9-håls spel på banan
Trackman combine test
Fysisk screening 
Anpassad utvecklingsplan

Det största av våra lektionspaket är ett mera omfattande utvecklingsupplägg som riktar sig till elever med en stark ambition och spänner därför också över en längre tidsaxel med flera efterföljande uppföljningspass men med ett större helhetsgrepp över din golf. Vi gör här precis som i paketen Small och Medium en inledande analys av elevens svingrörelse och utrustning. Informationen från svinganalysen med viktiga mätvärden från Trackman 4 och videon sätter därefter grunden till hur vi tillsammans med eleven formar en helt individanpassad utvecklingsplan. Den löpande feedbacken efter varje enskilt träningspass kombinerar förbättringsområden med konkreta tips och råd för hur den egna teknikträningen mellan de inplanerade gemensamma träningspassen bäst ska bedrivas. Minst ett av träningspassen i largepaketet rekommenderar vi att vi fokuserar helt åt tekniken och grunderna inom puttning. Ett annat viktigt och mycket inspirerande moment i largepaketet är när vi tillsammans i en coachande process styr samman alla olika utvecklingsdelar under ett 9-håls spelpass på banan. Även här dokumenteras övningar, svingvideos och feedback via appen CoachNow

Custom Fitting lektion

Hos oss kan du testa nya klubbor i rätt miljö och väljer du att boka en Custom Fitting Lektion så skräddarsyr vi dem till 100 % efter dig och dina förutsättningar.  

Under en Custom Fitting använder vi oss av mätvärden från vår Trackman 4 så vi snabbt och enkelt kan analyser data kring din sving-, klubb- och bollhastighet. Vi använder alltid riktiga och fräscha Titleist bollar, för att hela upplevelsen i samband med utprovningen ska bli så äkta som möjligt.

Vår ambition är att alla klubbor i bagen ska ha ett eller flera specifika ändamål och kunna användas på ett bra och fungerande sätt. Självklart kommer man alltid att ha sina favoritklubbor men många spelare har klubbor i bagen som de aldrig använder.

En utprovning behöver inte alltid betyda köpa av nya klubbor utan det kan också handla om hur du använder klubban, inställning av loft, justering av dina metalwoods eller bara checka av klubbans egenskaper så att allt fungerar som det ska i spelet på banan.

Du bokar din custom fitting hos antingen Frasse eller Dennis.  Leverantörer som vi jobbar med är Cobra, Taylor Made och Titleist. 

Driver, fairway, hybrid och järnset
25 minuter450 kr
50 minuter900 kr

Vid köp av utrustning får du halva avgiften lektionsavgiften tillbaka. Du måste dock köpa din utrustning inom 30 dagar från utprovningen. 

Efter det att vi till slut lämnat ut och levererat det vi skräddarsytt fortsätter självklart vår uppmärksamhet på varje enskild elev. En sista extra justering, förklaring eller hjälpande hand ingår självklart i vår service. Vår ambition är att varje elev ska slå färre slag efter mötet med oss.

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta.  Läs mer!