0431-41 77 30 info@akgk.se
Välj en sida

Gästinformation

Vi hoppas du ska trivas hos oss!

Gästinformation

Bekräfta din ankomst
Anmäl din ankomst i receptionen eller via annat sett senast 15 minuter före start. Receptionen har rätt att sätta samman bollar för att få en bättre spelrytm på banan. Vi flyttar aldrig till en tidigare tid utan att meddela och aldrig senare än 20 minuter utan att meddela.

Gäller vid frost & dimma
Vid frost och dimma försjukts alla starttider framåt.

Förändring av antalet spelare och No Show
Avbokning och ändring av antalet spelare ska ske senast 2 h före start. Detta för att undvika vår ”No show-avgift”. Avbokar gör du antingen via MinGolf, tfn 0431-41 77 30 eller info@akgk.se.

Ankomstregistrerar du dig inte senast 15 minuter före start så förlorar du din starttid och du kan bli debiterad en ”No show -avgift”.

No show-avgift
Vid första tillfället får spelarna i bollen en varning. Vid upprepade tillfällen (fler än 2 gånger) kommer spelarna att debiteras, medlemmar 200kr och gäster ordinarie greenfee.

Greenfeebetalning
Greenfeeavgiften erläggs före start. Är receptionen obemannad betalar du greenfeeavgiften i vestibulen i klubbhuset. Avgiften betalas med Swish.

Greenfeekontroller
Kontinuerlig greenfeekontroll sker. Den som ertappas med att spela utan att ha erlagt greenfee debiteras med dubbel greenfee och rapporteras till sin hemmaklubb.

Introduktionskort

Spelare som har introduktionskort utställda av Svenska Golfförbundet och Skånes Golfförbund eller medlemskort utställda av Golfadministratörernas Förening (GAF) eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) kan erbjudas 1 fritt spel per år. ​
Samma regler gäller för PGA-medlemmar samt SGF´s hedersutmärkelser Guldklubban, Guldmärket, Silvermärket och Elitmärket erbjuds möjlighet till 1 fritt spel per säsong. För samtliga kategorier gäller föranmälan senast dagen innan aktuellt spel samt att introduktionskort/medlemskort uppvisas.

Anmälan av besök ska ske enligt nedan:
SGF:s introduktionskort – till receptionen eller kansli 0431-41 77 30, info@akgk.se
GAF-kort – till reception eller kansli 0431-41 77 30,  info@akgk.se
PGA-kort – till Magnus ”Frasse” Pettersson 0706-39 50 35, frasse@akgk.se
SGA-kort – till Henrik Åvall 0709-42 07 54, henrik@akgk.se eller Magnus Åvall 0709-42 07 52, magnus@akgk.se

Övrigt information

Knattar och spel på 18-hålsbanan
Knattar (0-12 år) får inte spela tillsammans själva på 18-hålsbanan utan det måste vara en spelare med som är minst 18 år och har högst 40 i hcp. På Korthålsbanan får knattar spela tillsammans så länge de har kunskap om säkerhet och banvård.

Hundar på anläggningen
Det är tillåtet att ha med sig hund i koppel på vår anläggning och på våra banor. 
Vi ser det som en självklarhet att den som har hund med sig plockar upp efter hunden.

Barnvagn
Här gäller sunt förnuft och totalansvar från föräldern. Vi tycker att det kan vara ok att ta med barn i vagn då det är lugnt på banan.

Kläder och spikskor
Vi har en modern syn på klädsel. Den ska vara välvårdande – men vi förbjuder inte vissa klädesplagg och/eller vissa kragar och ärmar. Detta innebär att tex blåjeans är tillåtna – om de är välvårdade. Spikskor är ej tillåtet.