Välj en sida

Gästinformation 

Vi hoppas du ska trivas hos oss!

Allmänt

Bekräfta din ankomst
Anmäl din ankomst i receptionen eller via annat sett senast 15 minuter före start. Receptionen har rätt att sätta samman bollar för att få en bättre spelrytm på banan. Vi flyttar aldrig till en tidigare tid utan att meddela och aldrig senare än 20 minuter utan att meddela.

Förändring av antalet spelare och No Show
Vid bokning ska GolfID anges för alla i bollen. Har man inte allas GolfID vid bokningstillfället så ska man återkomma med det senast 24 timmar innan den utsatta starttiden. Avbokning eller förändring av antalet spelare ska ske senast 2 timmar före starttid. Om inte så sker kommer de som bokat att vid första tillfället få en varning. Vid upprepade tillfällen kommer den som bokat att debiteras, för medlemmar 100 kr och för gäster full greenfee. Avbokning sker via MinGolf eller via receptionen.

Greenfeebetalning
Greenfeeavgiften ska erläggas före start. Är receptionen obemannad betalas greenfeeavgiften i vestibulen i klubbhuset. Det går bra att betala med kontant eller med Swih.

Greenfeekontroller
Kontinuerlig greenfeekontroll sker. Den som ertappas med att spela utan att ha erlagt greenfee debiteras med dubbel greenfee och rapporteras till sin hemmaklubb.

Introduktionskort

Spelare som har introduktionskort utställda av Svenska Golfförbundet och Skånes Golfförbund eller medlemskort utställda av Golfadministratörernas Förening (GAF) eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) kan erbjudas 1 fritt spel per år. ​
Samma regler gäller för PGA-medlemmar samt SGF´s hedersutmärkelser Guldklubban, Guldmärket, Silvermärket och Elitmärket erbjuds möjlighet till 1 fritt spel per säsong. För samtliga kategorier gäller föranmälan senast dagen innan aktuellt spel samt att introduktionskort/medlemskort uppvisas.

Anmälan av besök ska ske enligt nedan:
För SGF:s introduktionskort – till receptionen eller kansli 0431-41 77 30, info@akgk.se
För GAF-kort – till reception eller kansli 0431-41 77 30,  info@akgk.se
För PGA-kort – till Magnus ”Frasse” Pettersson 0706-39 50 35, frasse@akgk.se
För SGA-kort – till Henrik Åvall 0709-42 07 54, henrik@akgk.se eller Magnus Åvall 0709-42 07 52, magnus@akgk.se

Övrigt

Hundar på anläggningen
Det är tillåtet att ha med sig hund i koppel på vår anläggning och på våra banor. 
Vi ser det som en självklarhet att den som har hund med sig plockar upp efter hunden.

Barnvagn
Här gäller sunt förnuft och totalansvar från föräldern. Vi tycker att det kan vara ok att ta med barn i vagn då det är lugnt på banan.

Kläder och spikskor
Vi har en modern syn på klädsel. Den ska vara välvårdande – men vi förbjuder inte vissa klädesplagg och/eller vissa kragar och ärmar. Detta innebär att tex blåjeans är tillåtna – om de är välvårdade.
Spikskor är ej tillåtet.