0431-41 77 30 info@akgk.se

Golfakademin

Golfakademi

Varmt välkommen in i vår fullsorterad shop här på Åkagården!

I shopen har vi utvalda produkter som vi vet har bra kvalitet och har vi inte det som du söker så beställer vi hem det. Du som kund ska kunna lita på att du får rätt utrustning. Inte mer än vad du behöver, bara rätt!

Vad får vi då inför nytt spännande inför denna säsongen? Vi kommer att ta in två nya kläd-märken, Callaway Apperal samt Original Penguin. Original Penguin är en amerikansk klädlinje med rötter i 1950- och 60-talen. Kläderna är retroinspirerade och passar lika bra på banan som utanför banan.

Callaway Apperal beskriver sig själva så här: Callaway Apparel är den ultimata kombinationen av klassisk stil och tekniskt avancerad konstruktion eftersom kläderna erbjuder kvalitet, prestanda och funktionalitet som är lika viktigt för golfare som utrustningen de använder.

Ett nytt märke förra året var Lyle & Scott. Nu har de även gjort en damkollektion och den har vi naturligtvis tagit in till shopen. Utöver dessa märken så kommer vi att arbeta vidare med Röhnisch, Daily Sport och Puma.

På klubbsidan kommer vi att arbeta med Titleist, Wilson, Ping och Cobra. Utöver dessa märken kommer vi även ha putters från Odyssey och Scotty Cameron. När det gäller Wilson så kommer vi att ha ett större testsortiment av deras klubbor.

Magnus ”Frasse” Pettersson

Jag jobbar som tränare på Åkagårdens Golfklubb och började här 1991.

Att variera träning med att spela på banan är den bästa kombinationen för att utveckla sin golf framåt.

 ”Om jag tränar mer blir jag bättre. Blir jag bättre är det roligare, och är det roligare så tränar jag och spelar mer och då blir jag ännu bättre”

Telefon: 0706-39 50 35
E-post:
 frasse@akgk.se

John Ståhl

”Träning ger färdighet och färdighet ger resultat”

”Det är den fysiska faktorn som styr din golfteknik till 100%”

Dessa två ordspråk är ledande i min yrkesroll då jag tror på ett helhetstänk vad det gäller prestation. I dag kombinerar jag min yrkesroll som golftränare med fystränare (pt) vilket jag ser som en bra kombination för ökad prestation för mina kunder.

Telefon: 0709-18 00 55 
E-post:
 john@akgk.se

Golfresor

Nu släpper vi våra resor till våren 2024. Vi har endast 18st platser, så finns det intresse för något av dessa så hör gärna av er till Frasse på mail eller 0706-395035.

Välkomna

LaTorre – oktober (fullbokad)

Sevilla Åkagården – november (fullbokad)

Fairplay Åkagården – 7 april – 14 april  (fullbokad)

Fairplay Åkagården – 31 mars – 7 april (fullbokad)

 

Driving range

I bollautomaten går det bra att använda polletter, SOLO rangekort samt betalkort.

Om du har ett SOLO-kort så kan du nu ladda ditt kort via nätet.
Har du inte programmerat om ditt SOLO-kort till det nya systemet så måste du göra det först. Det fixar vi i receptionen. När vi programmerar ditt kort så får du ett tillfälligt lösenord som är golf.

Gå in på sidan https://akgk.mycashlessgolf.com/Account/Login

Logga in med ditt GolfID som user name. Har du inte loggat in på sidan innan så är ditt lösenord golf.  Vi rekommenderar dig att ändra ditt lösenord första gången du loggar in. Det gör du under My Accont och Change Pwd.

Här kan du sedan ladda ditt SOLO-kort. Du har samma rabatt när du laddar här som om du laddar över disk i receptionen.

Uttag/Pollett Pris
1 st 10:-
11 st 100:-
22 st 200:-
35 st 300:-
60 st 500:-
125 st 1000:-

Ett uttag ger 16 bollar

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta.  Läs mer!