0431-41 77 30 info@akgk.se

Golfakademin

Golfakademi

Det finns många bra anledningar för dig att bli medlem hos oss.

Vi är en aktiv klubb med stor lokal förankring. Här finns något för alla, ung som gammal, nybörjare/etablerad golfare eller sällskapsgolfare/elitgolfare. Vår medlemskommitté hjälper till att slussa in dig i vår gemenskap. Vi får ofta höra, av såväl medlemmar som gäster, att vi har en mycket välskött bana och att våra greener hör till de bästa i Skåne.  Vi nöjer oss inte med bra greener utan vi utvecklar och förbättrar banan varje år.

Hos oss har du möjlighet att bli en bättre golfare. På driving rangen finns det möjlighet att träna mot mål och på vårt övningsfältet finns det en pitchingreen, bunkers och puttinggreen. Det går även bra att träna på vår Korthålsbana.

Vi kan erbjuda dig olika former av medlemskap, allt för att något ska passa just dig.

Så passa på att bli medlem i en komplett golfanläggning och vi ska göra vårt bästa för att du ska komma och trivas hos oss i många år framöver och känna glädje och stolthet i att bli en del i vår verksamhet.

Ni som vill ändra medlemskapstyp eller begära utträde inför nästkommande år, skall meddela detta till info@akgk.se senast den 30 november detta år. Alla medlemstyper är löpande vilket innebär att även juniorer som inte avser spela nästkommade år måste säga upp sitt medlemskap.

Magnus ”Frasse” Pettersson

Jag jobbar som tränare på Åkagårdens Golfklubb och började här 1991.

Att variera träning med att spela på banan är den bästa kombinationen för att utveckla sin golf framåt.

 ”Om jag tränar mer blir jag bättre. Blir jag bättre är det roligare, och är det roligare så tränar jag och spelar mer och då blir jag ännu bättre”

Telefon: 0706-39 50 35
E-post:
 frasse@akgk.se

John Ståhl

”Träning ger färdighet och färdighet ger resultat”

”Det är den fysiska faktorn som styr din golfteknik till 100%”

Dessa två ordspråk är ledande i min yrkesroll då jag tror på ett helhetstänk vad det gäller prestation. I dag kombinerar jag min yrkesroll som golftränare med fystränare (pt) vilket jag ser som en bra kombination för ökad prestation för mina kunder.

Telefon: 0709-18 00 55 
E-post:
 john@akgk.se

Golfresor

Nu är det hårt tryck och resebehovet är större än någonsin, så därför har vi planerat flera resor till hösten och vintern. Är du intresserad så skicka gärna ett mejl till mig på frasse@akgk.se så får du mer information. Platserna går fort så tveka inte om du är intresserad.

Hösten/Vinter 2022

Sydafrika – januari

Våren 2023

La Finca – mars

Driving range

I bollautomaten går det bra att använda polletter, SOLO rangekort samt betalkort.

Om du har ett SOLO-kort så kan du nu ladda ditt kort via nätet.
Har du inte programmerat om ditt SOLO-kort till det nya systemet så måste du göra det först. Det fixar vi i receptionen. När vi programmerar ditt kort så får du ett tillfälligt lösenord som är golf.

Gå in på sidan https://akgk.mycashlessgolf.com/Account/Login

Logga in med ditt GolfID som user name. Har du inte loggat in på sidan innan så är ditt lösenord golf.  Vi rekommenderar dig att ändra ditt lösenord första gången du loggar in. Det gör du under My Accont och Change Pwd.

Här kan du sedan ladda ditt SOLO-kort. Du har samma rabatt när du laddar här som om du laddar över disk i receptionen.

Uttag/Pollett Pris
1 st 10:-
11 st 100:-
22 st 200:-
35 st 300:-
60 st 500:-
125 st 1000:-

Ett uttag ger 16 bollar

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta.  Läs mer!