0431-41 77 30 info@akgk.se

Golfakademin

Golfakademi

Varmt välkommen in i vår fullsorterad shop här på Åkagården!

I shopen har vi utvalda produkter som vi vet har bra kvalitet och har vi inte det som du söker så beställer vi hem det. Du som kund ska kunna lita på att du får rätt utrustning. Inte mer än vad du behöver, bara rätt!

Vad får vi då inför nytt spännande inför denna säsongen? Vi kommer att ta in två nya kläd-märken, Callaway Apperal samt Original Penguin. Original Penguin är en amerikansk klädlinje med rötter i 1950- och 60-talen. Kläderna är retroinspirerade och passar lika bra på banan som utanför banan.

Callaway Apperal beskriver sig själva så här: Callaway Apparel är den ultimata kombinationen av klassisk stil och tekniskt avancerad konstruktion eftersom kläderna erbjuder kvalitet, prestanda och funktionalitet som är lika viktigt för golfare som utrustningen de använder.

Ett nytt märke förra året var Lyle & Scott. Nu har de även gjort en damkollektion och den har vi naturligtvis tagit in till shopen. Utöver dessa märken så kommer vi att arbeta vidare med Röhnisch, Daily Sport och Puma.

På klubbsidan kommer vi att arbeta med Titleist, Wilson, Ping och Cobra. Utöver dessa märken kommer vi även ha putters från Odyssey och Scotty Cameron. När det gäller Wilson så kommer vi att ha ett större testsortiment av deras klubbor.

Magnus ”Frasse” Pettersson

Jag jobbar som tränare på Åkagårdens Golfklubb och började här 1991.

Att variera träning med att spela på banan är den bästa kombinationen för att utveckla sin golf framåt.

 ”Om jag tränar mer blir jag bättre. Blir jag bättre är det roligare, och är det roligare så tränar jag och spelar mer och då blir jag ännu bättre”

Telefon: 0706-39 50 35
E-post:
 frasse@akgk.se

Dennis Englund

”Jag vet ingenting om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag.” 

Jag förstod ganska tidigt att jag har en stor fallenhet för att coacha och leda andra vilket gjorde valet lätt för mig. 2015 började jag utbilda mig till golftränare. 

Jag vill få fler golfare att träna på att träna golf, då kommer utvecklingen och man har roligare på banan. 

Telefon: 072-333 09 73
E-post:
dennis@akgk.se

Golfresor

Nu har vi släppt resorna till hösten. Finns det intresse för någon av dessa, så är ni välkomna att boka er hos Frasse på frasse@akgk.se eller 0706-395035, Välkomna!

CostaNavarino 19-26 oktober

Morgado 12-19 november

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta.  Läs mer!