0431-41 77 30 info@akgk.se

Åkagårdens Juniorer

Välkommen till juniorernas golfvärld!

Här ger vi dig möjligheten att utforska och utbildad  dig i golf på ett enkelt och lekfullt sett. Oavsett vilken ålder eller nivå du är på så kommer du att få möjligheten till regelbunden träning mellan 1-2 dagar/ veckan. Hos oss får alla som är med och tränar möjligheten att spela och träna under dom bästa tänkbara möjligheterna.

Vi kan erbjuda dig som är lite äldre en utmanande och lärorik träning med allt från vanlig grundträning till spännande och givande träning på vårt övnings område. Och för dom yngre så lägger vi full fokus på att leka fram kunskapen och lärandet i golf. Vårt mål och vår vision med knattar och juniorer är att man ska upptäcka golfen på bästa möjliga sätt så blir det både lätt och rätt.

Juniorträning

Nu är det dags att anmäla sig till juniorträningen. På anmälningssidan hittar ni priser och även mailadress dit ni ska skicka anmälan. Har ni frågor kontakta Caroline Klauser på 0730-405 405 eller juniokom.akgk.se@gmail.com.

Svenska Lag

Mycket av kommunikationen mellan juniorkommittén och juniorer/föräldrar sker via Svenska Lag.
Saknar ni inloggningsuppgifter? Kontakta då Juniorkommittén så hjälper de er.

Golfäventyret

 I Golfäventyret får barnet ha kul samtidigt som det lär sig golfen geom att spela och steg för steg ”levla” vidare till nästa nivå. Barnet tar sig successivt vidare genom level 1, 2, 3 och 4, och kan därefter spela på den stora banan. 

Juniorkommittén

Caroline Backe
Ordförande
Telefon: 073-0405405
E-post: hannacarolineklauser@gmail.com

Dennis Englund
PRO/Tränare
Telefon: 072-33 30 973
E-post: dennis@akgk.se

Mattias Sjöblom
Tävlingsansvarig
Telefon: 070-2746376
E-post: mattias.sjoblom@gmail.com

Marinus Pedersen
Juniorledare
Telefon: 070-8225661
E-post: minus_p@hotmail.com

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta.  Läs mer!