Ny restauratör – Ostbutiken

6 mar 2020 | Golfkrog

Leifs kök och catering

Som vi informerat om tidigare så har vår käre krögare Leif avlidit. Leif var en glädjespridare utan dess like och hade alltid en stund över för att prata. Han lagade god mat och ordnade alltid så att vi skulle trivas och känna oss nöjda. Det är vi så tacksamma för.

Thomas och Andreas (Leifs son) har, efter noggrant övervägande, gett oss besked om att de inte kommer att driva restaurangen vidare. Vi tackar för alla år som Leif och Thomas med personal servat oss med god mat och fantastiskt fin service, TACK!

De medlemmar och matgäster som gjort en förskottsinbetalning till restaurang kommer att få mer information av Thomas och Andreas hur detta kommer att hanteras. De håller i skrivande stund på med att ta fram underlag mm. 

Ny restauratör – Ostbutiken

Efter beskedet inledde vi omgående arbetet med att få tag i en ny restauratör. Vi kan nu med glädje meddela att Kajsa och Johan Ingelsberg, som driver Ostbutiken i Ängelholm, även kommer att driva restaurangen på Åkagården.

De presentera sig själv lite längre ner i nyhetsbrevet. Restaurangen kommer under mars månad att geonomgå en uppfräschning och kommer troligtvis inte att kunna öppnas för servering förrän till påsk. Under tiden kommer vi i receptionen att tillhandahålla försäljning av enklare slag såsom dryck och lite godis.

Vi hoppas ni har överseende med detta under denna tid.

Varmt välkomna till Åkagården Kajsa och Johan med personal!

Till påsk öppnar vi Ostbutiken’s Golfkrog på Åkagårdens Golfbana! Det ska bli superkul och vi är riktigt taggade inför detta.

– Cia, Henrik & Magnus som äger golfbanan renoverar för fullt just nu och vi har tillsammans tagit fram ett koncept som har sin grund i vad vi gör på Ostbutiken. Det ska va kul att komma till oss! Miljö och mat ska tilltala många och det ska absolut vara en plats att umgås kring både som golfare men även för alla andra!

– Man kommer att kunna få Ostbutikens räksallad, både att äta på plats & för avhämtning, precis som i Ängelholm, Soppa & gryta, smörgåsar, ostar & charkuterier kommer att vara en del av utbudet. – självklart finns det korv efter hål 9 och allt som hör en bra golfrunda till!

Vi kommer att hålla er uppdaterade framöver och ser så mycket fram emot att få ta hand om er alla även på Åkagården!