0431-41 77 30 info@akgk.se

Välkommen vår nya tränare Dennis!

1 nov 2023 | Träning

Vi vill hälsa vår nya tränare och medarbetare Dennis Englund välkommen till oss! Dennis finns på plats från och med nästa år.

Välkommen till gänget!

__

Mitt namn är Dennis Englund och är 34 år gammal. Jag började spela golf på Nynäshamns GK utanför Stockholm och efter ett par försök att etablera mig som proffs insåg jag att jag har en större fallenhet för att leda och coacha andra golfare. Valet blev enkelt och 2015 började jag att utbilda mig till PGA Club Professional. Jag har aldrig ångrat mitt beslut och alla möten med elever är unika och utvecklande vilket jag tycker är det bästa med detta yrke.  

Min filosofi bygger mycket på att vi är unika i hur vi är skapta kroppsmässigt och vi har olika fysiska förutsättningar vilket leder till att vi inte kan svinga klubban likadant, däremot finns det några gemensamma nämnare för att vi ska kunna spela bra golf. 

Våra olikheter gör också att vi måste säkerställa att klubborna vi spelar med är korrekt anpassade till den sving vi vill utföra. Det gäller även putten, där finns det ganska många slag att spara.

Mina uppgifter på klubben kommer vara 
Privatlektioner
Gruppträning/Medlemsträning
Juniorträning
Custom Fitting
Shop

 När jag inte arbetar så umgås jag gärna med min familj, följer mitt lag Leksands IF eller åker skidor.  

Jag ser fram emot att träffa alla härliga medlemmar och starta upp på Åkagårdens GK.

Om ni vill träffa mig tidigare än till nästa säsong så kommer jag under vintern att hålla till på RUFF Helsingborg där jag också ger lektioner och håller kurser hela vintern.

Tidigare klubbar
2015-2016 PGA Professional Bokskogens GK
2017-2018 PGA Professional Isabergs GK
2020-2022 PGA Head Pro Lagans GK
2023 PGA Club Professional Allerums GK

Utbildningar
2015 TAU, Tränarssistenutbildningen – PGA of Sweden
2016-2019 HTU,  Högre tränarutbildning PGA of Sweden 

Vidareutbildning inom PGA of Sweden
2017 Short game Level 1, Victor Gustafsson 
2018 TPI level 1
2021 Play&Practice level 1
2021 Golf & fitness level 1
2022 The importance of Custom Fitting level 1

Övriga utbildningar
2023 Putter fitting level 1
2023 Scott Cows level 1

Vi använder cookies för att mäta antalet besökare och dess upplevelse på webbplatsen. Genom att använda webbplatsen och dess tjänster godkänner du detta.  Läs mer!